Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nevres Sezen
Öğretim Görevlisi
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
9
3
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0002-0198-5441
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Kurum
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.898063
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3575
4
ATIF
1
FAVORİ
3575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Sosyal Sorumluluğu, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Niyeti Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Nevres Sezen
,
Emrah Keskin
,
Hakan Çetiner
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1268374
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
ATIF
1
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Destinasyon Sosyal Sorumluluğu, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Niyeti Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Nevres Sezen
,
Emrah Keskin
,
Hakan Çetiner
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1268374
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
1
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Yiyecek İmajı, Algılanan Değer, Hatırlanabilir Deneyimler ve Memnuniyet Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1424
0
FAVORİ
1424
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.898063
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3575
1
FAVORİ
3575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.898063
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3575
4
ATIF
1
FAVORİ
3575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat