Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emrah Keskin
Doç. Dr.
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
31
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
34
7
Yayın
31
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
34
TR Dizin Atıf
0000-0001-6565-4265
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi
Yazarlar:
Emrah Örgün
,
Emrah Keskin
,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587693
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
1
ATIF
2
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Relationships among Self-efficacy, Job Resourcefulness and Job Performance of Hotel Cooks in Cappadocia
Yazarlar:
Emrah Keskin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.691475
ATIF
6
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2133
6
ATIF
2
FAVORİ
2133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.763243
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1779
3
ATIF
1
FAVORİ
1779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.898063
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3593
4
ATIF
1
FAVORİ
3593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Yiyecek İmajı, Algılanan Değer, Hatırlanabilir Deneyimler ve Memnuniyet Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1427
0
ATIF
1
FAVORİ
1427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Destinasyon Sosyal Sorumluluğu, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Niyeti Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Nevres Sezen
,
Emrah Keskin
,
Hakan Çetiner
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1268374
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
1
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Blogları ve Tatma Davranışı Arasındaki İlişkilerin Analizi
Yazarlar:
Ferzan Aktaş
,
Hakan Çetiner
,
Emrah Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1102562
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
915
1
FAVORİ
915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Yiyecek İmajı, Algılanan Değer, Hatırlanabilir Deneyimler ve Memnuniyet Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1427
1
FAVORİ
1427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.898063
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3593
1
FAVORİ
3593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.763243
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1779
1
FAVORİ
1779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Relationships among Self-efficacy, Job Resourcefulness and Job Performance of Hotel Cooks in Cappadocia
Yazarlar:
Emrah Keskin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.691475
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2133
2
FAVORİ
2133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi
Yazarlar:
Emrah Örgün
,
Emrah Keskin
,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587693
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
2
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Editörlük
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Alan Editörü
Hakemlik
Alanya Akademik Bakış
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Research Institute
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Blogları ve Tatma Davranışı Arasındaki İlişkilerin Analizi
Yazarlar:
Ferzan Aktaş
,
Hakan Çetiner
,
Emrah Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1102562
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
915
1
ATIF
1
FAVORİ
915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Nevres Sezen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.898063
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3593
4
ATIF
1
FAVORİ
3593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.763243
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1779
3
ATIF
1
FAVORİ
1779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Relationships among Self-efficacy, Job Resourcefulness and Job Performance of Hotel Cooks in Cappadocia
Yazarlar:
Emrah Keskin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.691475
ATIF
6
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2133
6
ATIF
2
FAVORİ
2133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi
Yazarlar:
Emrah Örgün
,
Emrah Keskin
,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587693
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
1
ATIF
2
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat