Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nilgün H Budak
Prof. Dr.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
5
TR Dizin Atıf
5
5
Yayın
5
Hakemlik
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-2494-6370
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Yöresel Mutfaklar
Geleneksel Yemek
Fonksiyonel Gıdalar
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Fermantasyon
Gastronomi
Geleneksel mutfaklar
Kültürel miras
Kurum
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Popüler Yayınları
Gastronomide Fonksiyonel Bir Ürün: Vişne Sirkesi
Yazarlar:
Nilgün H Budak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: 10.7460/turar.1464192
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
380
0
ATIF
2
FAVORİ
380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ankara’nın Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Karbon Ayak İzinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fügen Durlu-özkaya
,
Mehmet Berk Varol
,
Sezen Coşkun
,
Nilgün H Budak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1541946
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
406
0
ATIF
1
FAVORİ
406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Isparta Kaşıklı Tören Menüsünün Karbon Ayak İzinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nilgün H Budak
,
Sezen Coşkun
,
Mehmet Berk Varol
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ankara’nın Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Karbon Ayak İzinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fügen Durlu-özkaya
,
Mehmet Berk Varol
,
Sezen Coşkun
,
Nilgün H Budak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1541946
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
406
1
FAVORİ
406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide Fonksiyonel Bir Ürün: Vişne Sirkesi
Yazarlar:
Nilgün H Budak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: 10.7460/turar.1464192
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
380
2
FAVORİ
380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Nutrition Habits and Food Supply Changes During Covid-19 Pandemic
Yazarlar:
Nilgün Budak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.1059231
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
395
0
FAVORİ
395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant activity and organic acid compounds of sour cherry (Prunus cerasus l.,) vinegar in the fermentation process
Yazarlar:
Nilgün Budak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
458
0
FAVORİ
458
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Food Health and Technology Innovations
Sakarya University Journal of Science
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat