Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oğuz Parlakay
Prof. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Yayın
6
Hakemlik
33
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
57
6
Yayın
33
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
57
TR Dizin Atıf
0000-0001-6012-0723
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Tarımsal Yönetimde Pazarlama
Tarım İşletmeciliği
Kurum
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Yayınlar
Tüketicilerin tavuk eti satın alma ve tüketim tercihlerinin belirlenmesi: Hatay ili örneği
Yazarlar:
Oğuz Parlakay
,
Faris Uçar
,
Merve Ateş
,
Elif Gönül
, Muhammed Enes Şukuf
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1124623
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
965
0
FAVORİ
965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de iklim değişikliğinin bal verimine etkisi: ARDL sınır testi yaklaşımı
Yazarlar:
Sinan Duru
,
Oğuz Parlakay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1000097
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1648
0
FAVORİ
1648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Tavukçuluğu İşletmeleri: Hatay İli Örneği
Yazarlar:
Tülay Çimrin
,
Oğuz Parlakay
,
Gülşen Çopur Akpınar
,
Nuran Tapkı
,
Hakan Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v22i45606.535149
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2858
0
FAVORİ
2858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de İşlenmiş Tarım Ürünleri Dış Ticaretinde Dâhilde İşleme Rejiminin Etkilerinin Trend Analizi Yöntemiyle İncelenmesi
Yazarlar:
Oğuz Parlakay
, Sinan Duru
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.303160
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4411
0
FAVORİ
4411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uşak Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğrenci Profili ve Sosyo-ekonomik Yapısı
Yazarlar:
Oğuz Parlakay
,
Ercüment Sarıhan
,
Asuman Arslan Duru
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2337
0
FAVORİ
2337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hatay İlinde Tarımsal Üretimden Kaynaklanan Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Oğuz Parlakay
, Ahmet Çelik, Tuğçe Kızıltuğ
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6075
0
FAVORİ
6075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Research in Agricultural Sciences
Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi
Tarım Ekonomisi Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Tüketicilerin tavuk eti satın alma ve tüketim tercihlerinin belirlenmesi: Hatay ili örneği
Yazarlar:
Oğuz Parlakay
,
Faris Uçar
,
Merve Ateş
,
Elif Gönül
, Muhammed Enes Şukuf
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1124623
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
965
2
ATIF
0
FAVORİ
965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de iklim değişikliğinin bal verimine etkisi: ARDL sınır testi yaklaşımı
Yazarlar:
Sinan Duru
,
Oğuz Parlakay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1000097
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1648
4
ATIF
0
FAVORİ
1648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Tavukçuluğu İşletmeleri: Hatay İli Örneği
Yazarlar:
Tülay Çimrin
,
Oğuz Parlakay
,
Gülşen Çopur Akpınar
,
Nuran Tapkı
,
Hakan Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v22i45606.535149
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2858
4
ATIF
0
FAVORİ
2858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de İşlenmiş Tarım Ürünleri Dış Ticaretinde Dâhilde İşleme Rejiminin Etkilerinin Trend Analizi Yöntemiyle İncelenmesi
Yazarlar:
Oğuz Parlakay
, Sinan Duru
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.303160
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4411
7
ATIF
0
FAVORİ
4411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat