Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özkan Süzer
Dr. Öğr. Üyesi
KARABUK UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
15
TR Dizin Atıf
6
3
Yayın
15
Hakemlik
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-6086-4543
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Mutfak Kültürü
Türk Mutfağı
Sürdürülebilir Gastronomi
Kurum
KARABUK UNIVERSITY
Popüler Yayınları
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ)
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1847
0
ATIF
1
FAVORİ
1847
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir yeme davranışı: Restoran müşterileri özelinde bir inceleme
Yazarlar:
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1552741
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
0
ATIF
1
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sürdürülebilir yeme davranışı: Restoran müşterileri özelinde bir inceleme
Yazarlar:
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1552741
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
1
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ)
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1847
1
FAVORİ
1847
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BÖLGE MUTFAKLARININ KULLANILAN MALZEMELER BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: GAZİANTEP YEMEKLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8090
0
FAVORİ
8090
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Artuklu Tourism Studies
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Tourism Research Institute
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat