Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Samet Ak
Öğretim Görevlisi
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0003-0996-0844
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Kurum
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
,
Samet Ak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat