avatar
Samet Ak Öğretim Görevlisi ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi

Kurum

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1386

0

1386

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.