Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seda Özgen
Dr. Öğr. Üyesi
Çankırı Karatekin Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Çankırı Karatekin Üniversitesi
Yayınlar
Çankırı’nın Farklı Bölgelerinde Üretilen Balların Antibakteriyel, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Kimyasal Parametreleri
Yazarlar:
Pınar Portakal
,
Şinasi Aşkar
,
Seda Özgen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1324294
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
0
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zencefil ve Keten Tohumu Oleoresinlerinin Elde Edilmesi ve Ekstraksiyon Koşullarının Cevap Yüzey Yöntemi İle Optimizasyonu
Yazarlar: Büşra Şahin,
Seda Özgen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.724113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
0
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Çankırı’nın Farklı Bölgelerinde Üretilen Balların Antibakteriyel, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Kimyasal Parametreleri
Yazarlar:
Pınar Portakal
,
Şinasi Aşkar
,
Seda Özgen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1324294
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
1
ATIF
0
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat