Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sena Nur Yılmaz
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Sous vide ve geleneksel pişirme yöntemlerinin kabak ve yeşil fasulyenin renk özellikleri ve antioksidan kapasitesine etkisinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Sena Nur Yılmaz
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
990
0
FAVORİ
990
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Cold Storage on Color Properties and Antioxidant Capacity of Sous Vide Cooked Green Bean
Yazarlar:
Sena Nur Yılmaz
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
247
0
FAVORİ
247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Food and Health
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat