avatar
Serdar Eren Doç. Dr. Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 8
5 Yayın
18 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Sanatları Aşçılık

Kurum

Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Popüler Yayınları

Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar: Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2401

2

1

2401

GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3478

0

1

3478

Yayınlar

0

1317

0

1007

GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3478

1

3478

1

2401

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

0

1282

Yayınlar

3

0

1007

Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar: Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2401

2

1

2401

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

2

0

1282

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.