Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serkan Yiğit
Doç. Dr.
Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi
Yayın
4
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
58
4
Yayın
18
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
58
TR Dizin Atıf
0000-0003-1284-7236
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi Turizmi
Kurum
Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi
Popüler Yayınları
Analysis of the perception of foreign tourists about Turkish cuisine through the word association test: The case of Cappadocia region
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.708996
ATIF
2
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
2
ATIF
3
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Gıda Sertifikalı Ürünlerin Otel Menülerinde Kullanım Düzeyi: İzmir Merkez'deki 5 Yıldızlı Oteller Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
,
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.379481
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1684
3
ATIF
1
FAVORİ
1684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1911
4
ATIF
1
FAVORİ
1911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapadokya bölgesinin bağ turizmi potansiyelinin SWOT analiziyle değerlendirilmesi
Yazarlar:
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
0
ATIF
1
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kapadokya bölgesinin bağ turizmi potansiyelinin SWOT analiziyle değerlendirilmesi
Yazarlar:
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
1
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Analysis of the perception of foreign tourists about Turkish cuisine through the word association test: The case of Cappadocia region
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.708996
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
3
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1911
1
FAVORİ
1911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Gıda Sertifikalı Ürünlerin Otel Menülerinde Kullanım Düzeyi: İzmir Merkez'deki 5 Yıldızlı Oteller Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
,
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.379481
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1684
1
FAVORİ
1684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Research Institute
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Editörlük
Artuklu Tourism Studies
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Artuklu Tourism Studies
Hakemlik
Artuklu Kaime Uluslararası İktisadi ve İdari Araştırmalar Dergisi
Aydın Gastronomy
Folklor Akademi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
International Journal of Mardin Studies
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Tourism Research Institute
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
Analysis of the perception of foreign tourists about Turkish cuisine through the word association test: The case of Cappadocia region
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.708996
ATIF
2
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
2
ATIF
3
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1911
4
ATIF
1
FAVORİ
1911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Gıda Sertifikalı Ürünlerin Otel Menülerinde Kullanım Düzeyi: İzmir Merkez'deki 5 Yıldızlı Oteller Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
,
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.379481
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1684
3
ATIF
1
FAVORİ
1684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat