Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Turgay Bucak
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
13
9
Yayın
8
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi Turizmi
Kurum
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
, Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3916
2
ATIF
1
FAVORİ
3916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Gıda Sertifikalı Ürünlerin Otel Menülerinde Kullanım Düzeyi: İzmir Merkez'deki 5 Yıldızlı Oteller Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
,
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.379481
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1724
3
ATIF
1
FAVORİ
1724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Turgay Bucak
, Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3329
5
ATIF
1
FAVORİ
3329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği
Yazarlar:
Kübra Kırbaç
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1031621
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1340
1
ATIF
1
FAVORİ
1340
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şerbetlerin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri ve Önemine Dair Bir Araştırma
Yazarlar:
Ayşe Kayabaşı
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1053061
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3922
2
ATIF
1
FAVORİ
3922
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAĞLAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ GIDALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ
Yazarlar:
Büşra Nur Atak
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1433324
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
633
1
FAVORİ
633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER
Yazarlar:
Seren Kavas
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1347876
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1029
1
FAVORİ
1029
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIZ ÖĞRENCİLERİN CAM TAVAN ALGISI: GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1111007
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
579
1
FAVORİ
579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği
Yazarlar:
Kübra Kırbaç
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1031621
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1340
1
FAVORİ
1340
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Aleyna Gün
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1033840
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
0
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şerbetlerin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri ve Önemine Dair Bir Araştırma
Yazarlar:
Ayşe Kayabaşı
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1053061
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3922
1
FAVORİ
3922
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Turgay Bucak
, Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3329
1
FAVORİ
3329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Gıda Sertifikalı Ürünlerin Otel Menülerinde Kullanım Düzeyi: İzmir Merkez'deki 5 Yıldızlı Oteller Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
,
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.379481
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1724
1
FAVORİ
1724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
, Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3916
1
FAVORİ
3916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Editörlük
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Global Tourism and Technology Research
Turizm Akademik Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yayınlar
Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği
Yazarlar:
Kübra Kırbaç
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1031621
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1340
1
ATIF
1
FAVORİ
1340
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şerbetlerin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri ve Önemine Dair Bir Araştırma
Yazarlar:
Ayşe Kayabaşı
,
Turgay Bucak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1053061
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3922
2
ATIF
1
FAVORİ
3922
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Turgay Bucak
, Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3329
5
ATIF
1
FAVORİ
3329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Gıda Sertifikalı Ürünlerin Otel Menülerinde Kullanım Düzeyi: İzmir Merkez'deki 5 Yıldızlı Oteller Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
,
Serkan Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.379481
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1724
3
ATIF
1
FAVORİ
1724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar:
Turgay Bucak
, Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3916
2
ATIF
1
FAVORİ
3916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat