Turgay Bucak profil resmi
Turgay Bucak DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 13
9 Yayın
8 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizmi

Kurum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3916

2

1

3916

3

1

1724

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3329

5

1

3329

1

1

1340

2

1

3922

Yayınlar

1

633

1

1029

1

579

1

1340

0

1016

1

3922

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3329

1

3329

1

1724

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3916

1

3916

Yayınlar

1

1

1340

2

1

3922

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3329

5

1

3329

3

1

1724

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3916

2

1

3916

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.