Turgay Bucak profil resmi
Turgay Bucak Doç. Dr. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 13
9 Yayın
8 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizmi

Kurum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3983

2

1

3983

3

1

1762

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3443

5

1

3443

1

1

1431

2

1

4004

Yayınlar

1

735

1

1178

1

617

1

1431

0

1085

1

4004

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3443

1

3443

1

1762

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3983

1

3983

Yayınlar

1

1

1431

2

1

4004

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3443

5

1

3443

3

1

1762

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3983

2

1

3983

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.