Sevim Öztürk Oruç profil resmi
Sevim Öztürk Oruç Doktora
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
1 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Yayınlar

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERLE FERMENTE KARPUZ SUYU ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1307

0

1307

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERLE FERMENTE KARPUZ SUYU ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1307

1

0

1307

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.