Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sinem Türk Aslan
Öğretim Görevlisi
Pamukkale Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
4
2
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0003-3549-1199
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Pamukkale Üniversitesi
Yayınlar
İlkel Buğday (Triticum spp.) Unlarının Krakerlerde Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
Sinem Türk Aslan
,
Fatma Işık
,
Yağmur Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
0
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Göller Bölgesi’nde Yetiştirilen Farklı Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Burhan Kara
,
Sultan Acun
,
Sinem Türk Aslan
,
Ayşe Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.663641
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2342
0
FAVORİ
2342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Electronic Letters on Science and Engineering
Food and Health
Yayınlar
Türkiye’nin Göller Bölgesi’nde Yetiştirilen Farklı Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Burhan Kara
,
Sultan Acun
,
Sinem Türk Aslan
,
Ayşe Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.663641
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2342
5
ATIF
0
FAVORİ
2342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat