Sultan Acun profil resmi
Sultan Acun Dr. Öğr. Üyesi Amasya Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 19
11 Yayın
8 Hakemlik
19 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

Amasya Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

770

Yayınlar

Türkiye Piyasasında Satışa Sunulan Spagetti Makarnaların Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1233704
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 760

0

760

0

1608

Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
DOI: 10.21597/jist.855038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1046

0

1046

FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5535

0

5535

0

1054

Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi
Yazarlar: Hülya Gül, Mevlüt Gül, Bekir Sıtkı Şirikçi, Sultan Acun , Fatma Hayıt
Yayın Bilgisi: 2015 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2132

0

2132

Yayınlar

Türkiye Piyasasında Satışa Sunulan Spagetti Makarnaların Bazı Kalite Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1233704
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 760

1

0

760

1

0

957

4

0

1608

Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
DOI: 10.21597/jist.855038
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1046

2

0

1046

FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5535

5

0

5535

5

0

2531

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.