Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sultan Acun
Dr. Öğr. Üyesi
Amasya Üniversitesi
Yayın
11
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
16
11
Yayın
8
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Sürdürülebilirliği
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Amasya Üniversitesi
Popüler Yayınları
Şeker İkamesi Olarak Doğal Tatlandırıcılar ile Glutensiz Muffin Kek Üretimi ve Kalite Değerlendirmesi
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
,
Şeyma Ulutürk
,
Hande Elif Çevik
,
Yasin Yaver
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
ATIF
1
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN ISPARTA GÜLÜ (ROSA DAMASCENA MILL.) İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ DONDURMA KÜLAHI GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Elif Ece Gül
,
Arzu Uğurel Biçici
,
Hülya Gül
,
Sultan Acun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1455496
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
167
0
FAVORİ
167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker İkamesi Olarak Doğal Tatlandırıcılar ile Glutensiz Muffin Kek Üretimi ve Kalite Değerlendirmesi
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
,
Şeyma Ulutürk
,
Hande Elif Çevik
,
Yasin Yaver
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
1
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye Piyasasında Satışa Sunulan Spagetti Makarnaların Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1233704
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
0
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ticari Olarak Satışta Olan Glütensiz Makarnaların Bazı Fiziksel, Kimyasal Ve Tekstürel Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1140453
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
748
0
FAVORİ
748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR UNUNUN GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Fatma Hayıt
,
Bedia Özer
,
Sultan Acun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.922900
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1405
0
FAVORİ
1405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Sultan Acun
,
Fatma Hayıt
,
Bekir Sıtkı Şirikçi
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
912
0
FAVORİ
912
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.855038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
921
0
FAVORİ
921
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4815
0
FAVORİ
4815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EKMEKLİK BUĞDAYDA (Triticum Aestivum L.) TANE İRİLİĞİNİN UNDA BAZI KALİTE ÖZELLİKLERE ETKİSİ
Yazarlar:
Burhan Kara
,
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
894
0
FAVORİ
894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Göller Bölgesi’nde Yetiştirilen Farklı Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Burhan Kara
,
Sultan Acun
,
Sinem Türk Aslan
,
Ayşe Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.663641
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2352
0
FAVORİ
2352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi
Yazarlar: Hülya Gül, Mevlüt Gül, Bekir Sıtkı Şirikçi,
Sultan Acun
, Fatma Hayıt
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2005
0
FAVORİ
2005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Black Sea Journal of Agriculture
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Electronic Letters on Science and Engineering
European Food Science and Engineering
International Journal of Science Letters
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Ticari Olarak Satışta Olan Glütensiz Makarnaların Bazı Fiziksel, Kimyasal Ve Tekstürel Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1140453
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
748
1
ATIF
0
FAVORİ
748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR UNUNUN GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Fatma Hayıt
,
Bedia Özer
,
Sultan Acun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.922900
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1405
3
ATIF
0
FAVORİ
1405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle Çam Propolisinin Top Kek Üretiminde Kullanılması
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.855038
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
921
2
ATIF
0
FAVORİ
921
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL BİR ÜRÜN OLAN PROPOLİSİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.770477
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4815
5
ATIF
0
FAVORİ
4815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Göller Bölgesi’nde Yetiştirilen Farklı Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Burhan Kara
,
Sultan Acun
,
Sinem Türk Aslan
,
Ayşe Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.663641
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2352
5
ATIF
0
FAVORİ
2352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat