Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Hayıt
Dr. Öğr. Üyesi
BOZOK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
21
12
Yayın
5
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
21
TR Dizin Atıf
0000-0003-0097-406X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Geleneksel Yemek
Fonksiyonel Gıdalar
Moleküler Gastronomi
Gıda Bilimleri
Hububat Teknolojisi
Kurum
BOZOK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Tam karabuğday unu ve transglutaminaz ilavesinin kısmi pişirilerek dondurulmuş ekşi mayalı ekmeklerin fiziksel ve tekstürel özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
, Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1841
0
ATIF
1
FAVORİ
1841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Fatma Hayıt
, Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9317
0
ATIF
1
FAVORİ
9317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sektöründe Uygulanan Görüntü İşleme Çalışmalarının ve Tekniklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Tolga Hayıt
, Hasan Erbay,
Fatma Hayıt
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2917
0
ATIF
1
FAVORİ
2917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gofret Tipi Dondurma Külahlarının Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Bedia Şimşek
,
Fatma Hayıt
,
Burcu Uğur
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.1327144
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
634
0
FAVORİ
634
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Levent Yazici
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
730
0
FAVORİ
730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ticari Olarak Satışta Olan Glütensiz Makarnaların Bazı Fiziksel, Kimyasal Ve Tekstürel Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1140453
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
919
0
FAVORİ
919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effects of Germinated Grain and Legume Products on The Use and Quality of The Bakery Products
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
0
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR UNUNUN GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Fatma Hayıt
,
Bedia Özer
,
Sultan Acun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.922900
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1561
0
FAVORİ
1561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Sultan Acun
,
Fatma Hayıt
,
Bekir Sıtkı Şirikçi
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
0
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Importance of Cannabis and Its Use in Bakery Products
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1525
0
FAVORİ
1525
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1722
0
FAVORİ
1722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1874
0
FAVORİ
1874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sektöründe Uygulanan Görüntü İşleme Çalışmalarının ve Tekniklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Tolga Hayıt
, Hasan Erbay,
Fatma Hayıt
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2917
1
FAVORİ
2917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tam karabuğday unu ve transglutaminaz ilavesinin kısmi pişirilerek dondurulmuş ekşi mayalı ekmeklerin fiziksel ve tekstürel özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
, Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1841
1
FAVORİ
1841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Fatma Hayıt
, Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9317
1
FAVORİ
9317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Aydın Gastronomy
Electronic Letters on Science and Engineering
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Electronic Letters on Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Yayınlar
Ticari Olarak Satışta Olan Glütensiz Makarnaların Bazı Fiziksel, Kimyasal Ve Tekstürel Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Sultan Acun
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1140453
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
919
1
ATIF
0
FAVORİ
919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR UNUNUN GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Hülya Gül
,
Fatma Hayıt
,
Bedia Özer
,
Sultan Acun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.922900
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1561
3
ATIF
0
FAVORİ
1561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1722
8
ATIF
0
FAVORİ
1722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar:
Fatma Hayıt
,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1874
4
ATIF
0
FAVORİ
1874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat