Fatma Hayıt profil resmi
Fatma Hayıt Dr. Öğr. Üyesi BOZOK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 21
12 Yayın
5 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Moleküler Gastronomi Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1841

Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Yazarlar: Fatma Hayıt , Hülya Gül
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9317

0

1

9317

0

1

2917

Yayınlar

0

634

0

730

0

925

0

1561

0

1525

0

1722

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1874

0

1874

1

2917

1

9317

Yayınlar

1

0

919

3

0

1561

Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1722

8

0

1722

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1874

4

0

1874

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.