Fatma Hayıt profil resmi
Fatma Hayıt Dr. Öğr. Üyesi BOZOK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 21
12 Yayın
5 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Moleküler Gastronomi Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Yazarlar: Fatma Hayıt , Hülya Gül
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8968

0

1

8968

0

1

2776

Yayınlar

0

555

0

578

0

847

0

1399

0

1451

0

1548

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1805

0

1805

1

2776

1

8968

Yayınlar

1

0

747

3

0

1399

Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1548

8

0

1548

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1805

4

0

1805

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.