Fatma Hayıt profil resmi
Fatma Hayıt Dr. Öğr. Üyesi BOZOK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 21
12 Yayın
5 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Moleküler Gastronomi Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1852

Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Yazarlar: Fatma Hayıt , Hülya Gül
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9426

0

1

9426

0

1

2956

Yayınlar

0

650

0

769

0

956

0

1619

0

1538

0

1769

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1901

0

1901

1

2956

1

9426

Yayınlar

1

0

961

4

0

1619

Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.647249
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1769

8

0

1769

Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613560
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1901

4

0

1901

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.