Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Songül Kesen
Doç. Dr.
GAZIANTEP UNIVERSITY, NACI TOPCUOGLU VOCATIONAL HIGH SCHOOL
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Yağ Teknolojisi
Kurum
GAZIANTEP UNIVERSITY, NACI TOPCUOGLU VOCATIONAL HIGH SCHOOL
Popüler Yayınları
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar:
Songül Kesen
, Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8779
0
ATIF
1
FAVORİ
8779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı tağşişinin belirlenmesinde kromatografik yöntemlerin kullanılması
Yazarlar:
Songül Kesen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.478010
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2421
2
ATIF
1
FAVORİ
2421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Zeytinyağı tağşişinin belirlenmesinde kromatografik yöntemlerin kullanılması
Yazarlar:
Songül Kesen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.478010
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2421
1
FAVORİ
2421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gölgede Kurutulmuş Öksürük Otunun (Tussilago farfara L.) Uçucu Bileşiklerinin Taşıyıcı ve Tuzak Yöntemiyle Belirlenmesi
Yazarlar:
Ahmet Salih Sönmezdağ
, Onur Sevindik,
Songül Kesen
,
Gamze Güçlü
,
Hasim Kelebek
,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1042
0
FAVORİ
1042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Cultivar, Maturity Index and Growing Region on Fatty Acid Composition of Olive Oils
Yazarlar:
Songül Kesen
,
Armin Amanpour
, A. Salih Sonmezdag, Hasim Kelebek, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
0
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar:
Songül Kesen
, Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8779
1
FAVORİ
8779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Current Perspectives on Medicinal and Aromatic Plants
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Zeytinyağı tağşişinin belirlenmesinde kromatografik yöntemlerin kullanılması
Yazarlar:
Songül Kesen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.478010
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2421
2
ATIF
1
FAVORİ
2421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat