Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Songül Şahin Ercan
Arş. Gör.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
BIOGENIC AMINE CONTENTS OF FRESH AND MATURE KASHAR CHEESES DURING REFRIGERATED STORAGE
Yazarlar:
Songül Şahin Ercan
, Çiğdem Soysal,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4242
0
FAVORİ
4242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Natural Sciences and Engineering Bulletin
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat