Hüseyin Bozkurt profil resmi
Hüseyin Bozkurt Prof. Dr. Gaziantep Üniversitesi
Yayın 8 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 8
8 Yayın
7 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

Gaziantep Üniversitesi

Yayınlar

0

66

Bir tür nuga olan manna barın üretim parametrelerinin optimizasyonu
DOI: 10.29050/harranziraat.1301682
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 342

0

342

0

565

0

3011

0

1476

Organik çilek özütünün püskürtmeli kurutulması
DOI: 10.29050/harranziraat.675002
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1490

0

1490

BIOGENIC AMINE CONTENTS OF FRESH AND MATURE KASHAR CHEESES DURING REFRIGERATED STORAGE
Yazarlar: Songül Şahin Ercan , Çiğdem Soysal, Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4240

0

4240

Gıdalarda Bulunan Biyojen Aminlerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Songül Şahin Ercan , Çiğdem Soysal, Hüseyin Bozkurt
DOI: 10.30569/adiyamansaglik.364782
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3275

0

3275

Yayınlar

1

0

565

4

0

1476

Organik çilek özütünün püskürtmeli kurutulması
DOI: 10.29050/harranziraat.675002
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1490

2

0

1490

Gıdalarda Bulunan Biyojen Aminlerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Songül Şahin Ercan , Çiğdem Soysal, Hüseyin Bozkurt
DOI: 10.30569/adiyamansaglik.364782
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3275

1

0

3275

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.