Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tolga Akcan
Dr. Öğr. Üyesi
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
16
5
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
0000-0002-2488-5769
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Tarhana Hamurundan Farklı Formülasyonlarda Hazırlanan Ekmeklerin Duyusal Analizi ve Satın Alma Niyetinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Aleyna Gün
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1476249
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
110
0
FAVORİ
110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bamya Müsilajının Ultrason Destekli Ekstraksiyonu: Sulu Çözeltilerinin Reolojik Özellikleri
Yazarlar:
Tolga Akcan
, Şelale Öncü Glaue
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460950
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
610
0
FAVORİ
610
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Defne Yaprağı ve Adaçayı İçeren Yenilebilir Filmler: Oksidasyonun Engellenmesi ve Soğukta Muhafa Pişmiş Köftelere Uygulanması
Yazarlar:
Tolga Akcan
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.21205/deufmd.2022247221
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
378
0
FAVORİ
378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri
Yazarlar:
Şeyma Nur Güneş
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2026
0
FAVORİ
2026
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475352
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
0
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Aydın Gastronomy
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
International Journal of Pure and Applied Sciences
Hakemlik
Gıda
Turizm Çalışmaları Dergisi
Yayınlar
Defne Yaprağı ve Adaçayı İçeren Yenilebilir Filmler: Oksidasyonun Engellenmesi ve Soğukta Muhafa Pişmiş Köftelere Uygulanması
Yazarlar:
Tolga Akcan
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.21205/deufmd.2022247221
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
378
1
ATIF
0
FAVORİ
378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475352
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
3
ATIF
0
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat