Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ümit Gürbüz
Prof. Dr.
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Yayın
1
Hakemlik
4
1
Yayın
4
Hakemlik
0000-0002-0980-0181
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Et Teknolojisi
Veteriner Bilimleri
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Yayınlar
Some quality qualifications of cooked meat sous vide in the storage process
Yazarlar:
Tarih Eren Babür
,
Kemal Kaan Tekinşen
,
Ümit Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1036
0
FAVORİ
1036
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
MANAS Journal of Engineering
Hakemlik
MANAS Journal of Engineering
Middle Black Sea Journal of Health Science
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat