Yasemin Kuzumoğlu profil resmi
Yasemin Kuzumoğlu Doktora AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 2 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 5
2 Yayın
1 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi

Kurum

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

Farklı Tane Unları ve Çekirdek Tozları Kullanılarak Glutensiz Lokma Tatlısı Üretimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar: İlyas Çelik, Yasemin Kuzumoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758828
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1432

0

1432

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Farklı Tane Unları ve Çekirdek Tozları Kullanılarak Glutensiz Lokma Tatlısı Üretimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar: İlyas Çelik, Yasemin Kuzumoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758828
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1432

5

0

1432

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.