Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yasemin Kuzumoğlu
Doktora
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
5
2
Yayın
1
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Ticari olarak satılan nar, karadut, ahududu ve frenk üzümü meyve sularından pestil üretilmesi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Göncü
,
Yasemin Kuzumoğlu
,
İlyas Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1127062
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
701
0
FAVORİ
701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tane Unları ve Çekirdek Tozları Kullanılarak Glutensiz Lokma Tatlısı Üretimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar: İlyas Çelik,
Yasemin Kuzumoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758828
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
0
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Farklı Tane Unları ve Çekirdek Tozları Kullanılarak Glutensiz Lokma Tatlısı Üretimi ve Kalite Özellikleri
Yazarlar: İlyas Çelik,
Yasemin Kuzumoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758828
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
5
ATIF
0
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat