Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yusuf Esen
Dr. Öğretim Görevlisi
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ, ARDAHAN TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
3
Hakemlik
3
3
Yayın
3
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ, ARDAHAN TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
Peynir Altı Suyunun Manyetik Nanopartiküller (MNP'ler) ile Arıtımından Elde Edilen Çamurun Potansiyel Gıda veya Hayvan Yemi Olarak Kullanımı
Yazarlar:
Yusuf Esen
,
Mustafa Akgün
,
Rövşen Guliyev
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Studies in Advanced Technologies
DOI: 10.63063/jsat.1393034
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
218
0
FAVORİ
218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRK PEYNİRİNDEN İZOLE EDİLEN KÜFLERİN PCR YÖNTEMİYLE TANIMLANMASI
Yazarlar:
Yusuf Esen
,
Özlem Turgay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21144
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
817
0
FAVORİ
817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant, total phenolic, ascorbic acid and color changes of Ocimum bacilicum L. by various drying methods
Yazarlar:
Özlem Turgay
,
Yusuf Esen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2127
0
FAVORİ
2127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Journal of Studies in Advanced Technologies
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Food and Health
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat