Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ziya Ceylan
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
6
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Identification of some yeast species in traditional Turkish fermented sausage with Vitek 2 compact system
Yazarlar:
Ziya Ceylan
,
Sevda Urçar Gelen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Journal of Veterinary Research
DOI: 10.47748/tjvr.1150543
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
293
1
ATIF
1
FAVORİ
293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Identification of some yeast species in traditional Turkish fermented sausage with Vitek 2 compact system
Yazarlar:
Ziya Ceylan
,
Sevda Urçar Gelen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Journal of Veterinary Research
DOI: 10.47748/tjvr.1150543
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
293
1
FAVORİ
293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isolation and Identification of Yeasts in White Cheese
Yazarlar:
Sevda Urçar Gelen
,
Ziya Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: 10.31797/vetbio.907007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
0
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Tavuk Döner’de Campylobacter spp. Varlığının Araştırılması
Yazarlar: Şenay Seyitoğlu,
Ziya Ceylan
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/avbd.91132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1711
0
FAVORİ
1711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Ziya Ceylan
, Özmen Biberoğlu
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10503
0
FAVORİ
10503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasından Temin Edilen Salamura Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Bazı Mikrobiyolojik Özeliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ziya Gökalp Ceylan
, Alper Kürşat Demirkaya
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1791
0
FAVORİ
1791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Piliç Gövde Etlerindeki Tiyobarbiturik Asit Sayılarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ziya Ceylan
, Korhan Özturan, Alper Kürşat Demirkaya
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Turkish Journal of Veterinary Research
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayınlar
Identification of some yeast species in traditional Turkish fermented sausage with Vitek 2 compact system
Yazarlar:
Ziya Ceylan
,
Sevda Urçar Gelen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Journal of Veterinary Research
DOI: 10.47748/tjvr.1150543
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
293
1
ATIF
1
FAVORİ
293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isolation and Identification of Yeasts in White Cheese
Yazarlar:
Sevda Urçar Gelen
,
Ziya Ceylan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: 10.31797/vetbio.907007
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
3
ATIF
0
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Tavuk Döner’de Campylobacter spp. Varlığının Araştırılması
Yazarlar: Şenay Seyitoğlu,
Ziya Ceylan
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/avbd.91132
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1711
1
ATIF
0
FAVORİ
1711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat