Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zehra Albay
Dr.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
İNEK, KOYUN VE KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLEN KAYMAKLARIN BAZI KARBONİL BİLEŞİKLERİ, SERBEST YAĞ ASİDİ BİLEŞİMLERİ VE TOKOFEROL İÇERİKLERİ
Yazarlar:
Mustafa Yılmazer
,
Ayşe Gül Özaydın
,
Zehra Albay
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1215997
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
304
0
FAVORİ
304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Blok Tip Eritme Peynirinden Üretilen Peynir Cipslerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Zehra Albay
, Tuğçe İşliyen, Yoldaş Yıldırım, Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.977293
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
0
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuzlu Yoğurdun Üretimi ve Uzun Süre Depolanması Sırasında Aflatoksin M1 Konsantrasyonundaki Değişiklikler
Yazarlar:
Zehra Albay
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.442395
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1093
0
FAVORİ
1093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Blok Tip Eritme Peynirinden Üretilen Peynir Cipslerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Zehra Albay
, Tuğçe İşliyen, Yoldaş Yıldırım, Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.977293
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
1
ATIF
0
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuzlu Yoğurdun Üretimi ve Uzun Süre Depolanması Sırasında Aflatoksin M1 Konsantrasyonundaki Değişiklikler
Yazarlar:
Zehra Albay
,
Bedia Şimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.442395
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1093
1
ATIF
0
FAVORİ
1093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat