Zekai Tarakçı profil resmi
Zekai Tarakçı Prof. Dr. ORDU UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın 7 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 29
7 Yayın
10 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
29 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ORDU UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE

Yayınlar

0

166

Effects of different types of dried fruit on sensory and texture properties of white cheese
Yazarlar: Zekai Tarakçı , Murat Yolaşan
DOI: 10.53663/turjfas.1428521
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 267

0

267

0

846

The effects of hazelnut pulp adding on sensorial properties of tarhana
DOI: 10.53663/turjfas.1380536
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 248

0

248

0

403

0

464

0

860

Yayınlar

Effects of different types of dried fruit on sensory and texture properties of white cheese
Yazarlar: Zekai Tarakçı , Murat Yolaşan
DOI: 10.53663/turjfas.1428521
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 267

1

0

267

Fındık Posasının Tarhananın Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1197006
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 846

1

0

846

The effects of hazelnut pulp adding on sensorial properties of tarhana
DOI: 10.53663/turjfas.1380536
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 248

1

0

248

Badem Pulpu İlavesinin Tarhananın Fiziksel, Kimyasal ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1200426
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 403

2

0

403

Investigation of The Physicochemical Properties of Propolis Added Ice Creams During Storage
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1115182
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 464

2

0

464

4

0

860

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.