Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zeynep Sude Üstünkaya
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Physicochemical, dough rheological and gluten aggregation properties of flours used in the production of flat breads in Eskişehir
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
,
Onur Çiçek
,
Nida Sarsilmazer
,
Zeynep Sude Üstünkaya
,
Eren Kaymak
,
Merve Yüksel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1493110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
41
0
FAVORİ
41
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat