Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yaşar Karaduman
Doç. Dr.
Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
8
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
25
8
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
25
TR Dizin Atıf
0000-0003-1306-3572
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Hububat Teknolojisi
Kurum
Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
, Arzu Akın, Emel Yılmaz,
Seda Doğan
, Savaş Belen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.46387/bjesr.903338
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1072
1
ATIF
1
FAVORİ
1072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Physicochemical, dough rheological and gluten aggregation properties of flours used in the production of flat breads in Eskişehir
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
,
Onur Çiçek
,
Nida Sarsilmazer
,
Zeynep Sude Üstünkaya
,
Eren Kaymak
,
Merve Yüksel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1493110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
41
0
FAVORİ
41
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Improvement of the quality by the cold plasma on the sunn pest (Eurygaster Integriceps)-damaged wheat flour
Yazarlar:
Arzu Akın
,
Yaşar Karaduman
,
Tamer Akan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1477768
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
129
0
FAVORİ
129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glu-B1k Alleli Tarafından Kodlanan Yüksek Moleküler Ağırlıklı Glutenin Alt Biriminin Ekmeklik Buğday Yakın İzogenik Hatlarının Ekmek Yapım Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Betül Altınsoy
,
Nevzat Aydın
,
Yaşar Karaduman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.1293214
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
174
0
FAVORİ
174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of high molecular weight glutenin subunits in wheat flours on soft- and hard-dough biscuit products quality
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
,
Nevzat Aydın
,
Hüseyin Emirdağı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1129925
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
0
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğdayda Optik Sensör ile Azotlu Gübre Tavsiyesi
Yazarlar:
Erdinc Savaslı
,
Oğuz Önder
,
Ramis Dayıoğlu
,
Didem Özen
,
Yaşar Karaduman
,
Suat Özdemir
,
Özgür Ateş
,
Melih Özsayın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.726039
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
0
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
, Arzu Akın, Emel Yılmaz,
Seda Doğan
, Savaş Belen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.46387/bjesr.903338
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1072
1
FAVORİ
1072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yulafın (Avena sativa L.) Verim ve Kalitesine Çinko Uygulaması ve Ekim Zamanının Etkileri
Yazarlar:
İmren Kutlu
,
Yaşar Karaduman
,
Nurdilek Gülmezoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.822602
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
520
0
FAVORİ
520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Anadolu Kuru Şartlarında Ekmeklik Buğdayda Optik Sensöre Dayalı Mevsim İçi Azotlu Gübre Kalibrasyon Optimizasyonu
Yazarlar:
Erdinc Savaslı
,
Oğuz Önder
,
Cemal Cekic
,
Hasan Müfit Kalaycı
,
Ramis Dayıoğlu
,
Yaşar Karaduman
,
Fatma Yılmaz
,
Nesim Dursun
,
Sait Gezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.732913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
0
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
Anatolian Journal of Botany
Aydın Gastronomy
European Food Science and Engineering
Journal of Agricultural Sciences
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
, Arzu Akın, Emel Yılmaz,
Seda Doğan
, Savaş Belen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.46387/bjesr.903338
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1072
1
ATIF
1
FAVORİ
1072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yulafın (Avena sativa L.) Verim ve Kalitesine Çinko Uygulaması ve Ekim Zamanının Etkileri
Yazarlar:
İmren Kutlu
,
Yaşar Karaduman
,
Nurdilek Gülmezoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.822602
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
520
1
ATIF
0
FAVORİ
520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat