laktik asit bakterileri Lactobacillus spp. probiyotikler kolesterol peynir
Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi
FYL-2020-7469
Bu çalışma Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri tarafından FYL-2020-7469 no’lu proje ile desteklenmiştir. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
lactic acid bacteria Lactobacillus spp. probiotics cholesterol cheese
FYL-2020-7469
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Gıda Mühendisliği |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Proje Numarası | FYL-2020-7469 |
Yayımlanma Tarihi | 25 Şubat 2022 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2022 Cilt: 47 Sayı: 2 |