avatar
Zübeyde Öner Prof. Dr. FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 28 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 29 TR Dizin Atıf 1
28 Yayın
7 Hakemlik
29 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

FACULTY OF ENGINEERING

Popüler Yayınları

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2270

2

1

2270

2

1

1791

Yayınlar

0

477

0

453

0

709

UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 626

0

626

PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6265

0

6265

1

1791

KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1660

0

1660

Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar: Zübeyde Öner , Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1485

0

1485

Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
DOI: 10.31015/jaefs.18007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1135

0

1135

ISPARTA'DA ÜRETİLEN EŞEK SÜTÜNÜN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Şahintürk, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2274

0

2274

0

1256

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2270

1

2270

Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi (İngilizce)
Yazarlar: İlkay Turhan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1612

0

1612

Effects of Food Based Yeast on Oxidant-Antioxidant Systems in Rats fed by High Cholesterol Diet
Yazarlar: Hasan Basri Savaş, Özlem Yüksel, Hatice Şanlıdere Aloğlu , Zübeyde Öner , Ezgi Demir Özer, Fatih Gültekin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1583

0

1583

Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hatice Şanlıdere Aloğlu, İlkay Turhan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2369

0

2369

Peyniraltı Suyunun Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Başak Tosun, Gamze Arslan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2011 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1428

0

1428

Farklı Süt Çeşitleri ve Starter Kültürlerin Kefir Üzerine Etkileri (İngilizce)
Yazarlar: Zübeyde Öner , Aynur Gül Karahan, Mehmet Lütfü Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2010 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2585

0

2585

Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve Fonksiyonları
Yazarlar: Hatice Şanlıdere, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1871

0

1871

Yenilebilir Filmlerin Kaşar Peynirinin Kaplanmasında Kullanılma Olanakları ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Taner Sarıoğlu, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1409

0

1409

Starter Kültür Kullanılarak Yapılan Tulum Peynirlerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar: Zübeyde Öner , Aynur Gül Karahan, Hatice Aloğlu
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1356

0

1356

Mikrobiyal Transglutaminazın Özellikleri ve Gıda Sanayiinde Kullanılma Olanakları
Yayın Bilgisi: 2004 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1199

0

1199

Damlatma ve Yayma Kültürel Sayım Yöntemlerinin Kıyaslanması Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: A. Kadir Halkman, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1989 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3256

0

3256

Chr. Hansen Yoğurt Kültürlerinden Yararlanılarak Üretilen Set-Tipi Yoğurtların bazı Kalite Ölçütlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Metin Atamer, Zübeyde Öner , Adnan Çavuş
Yayın Bilgisi: 1989 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 702

0

702

Ankara’da İki Ayrı Süt İşletmesine Gelen Çiğ Sütlerde Antibiyotik Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayhan Temiz, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1988 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 931

0

931

Süt ve Mamüllerinde Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Standartların Uygulanabilirliği
Yayın Bilgisi: 1988 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1136

0

1136

Yayınlar

2

0

453

UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 626

1

0

626

PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6265

4

0

6265

2

1

1791

KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1660

2

0

1660

Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar: Zübeyde Öner , Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1485

2

0

1485

Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
DOI: 10.31015/jaefs.18007
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1135

4

0

1135

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2270

2

1

2270

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.