Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zübeyde Öner
Prof. Dr.
FACULTY OF ENGINEERING
Yayın
28
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
29
TR Dizin Atıf
1
28
Yayın
7
Hakemlik
29
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-2557-0731
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
FACULTY OF ENGINEERING
Popüler Yayınları
Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2270
2
ATIF
1
FAVORİ
2270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Konsantrasyonlarda Spirulina platensis Eklenmiş Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Sümeyra Aydemir
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.534480
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1791
2
ATIF
1
FAVORİ
1791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GEÇ ŞİŞME ETMENİ CLOSTRİDİAL TÜRLERİN SPORULASYON SÜRESİNCE ENDOSPOR YAPISAL VE UÇUCU BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
477
0
FAVORİ
477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOLESTEROL DÜŞÜRÜCÜ ETKİLERE SAHİP LACTOBACILLUS SPP. SUŞLARININ PEYNİRDE BAŞLATICI KÜLTÜR OLARAK KULLANIMI
Yazarlar:
Beste Fırıncıoğulları
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21141
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
453
0
FAVORİ
453
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLEN PEPTİTLERİN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ
Yazarlar:
Sinan Akbal
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.931840
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
709
0
FAVORİ
709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zerrin Arısoy
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
626
0
FAVORİ
626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Esra Uğur
,
Zübeyde Öner
,
Atilla Bektas
,
Meltem Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6265
0
FAVORİ
6265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Konsantrasyonlarda Spirulina platensis Eklenmiş Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Sümeyra Aydemir
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.534480
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1791
1
FAVORİ
1791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRAFİLTRASYON TEKNİĞİ İLE ÜRETİLEN BEYAZ PEYNİRLERİN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE FARKLI PIHTILAŞTIRICI ENZİMLERİN ETKİSİ
Yazarlar:
Zübeyde Öner
,
Zerrin Arısoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.565223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2477
0
FAVORİ
2477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1660
0
FAVORİ
1660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1485
0
FAVORİ
1485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.18007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1135
0
FAVORİ
1135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Transglutaminaz İlave Edilerek ve Edilmeksizin Üretilen Yarım Yağlı Kaşar Peynirlerinin Fiziksel Özellikleri
Yazarlar:
Rabia Gemici
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1623
0
FAVORİ
1623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISPARTA'DA ÜRETİLEN EŞEK SÜTÜNÜN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Şahintürk,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2274
0
FAVORİ
2274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amino Acid Decarboxylase Activity of Some Lactic Acid Bacteria
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
, İlkay Turhan,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
0
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Peynir Örneklerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Başlatıcı (Starter) Kültür Özelliklerinin Biyokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufbed.25545
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3328
0
FAVORİ
3328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2270
1
FAVORİ
2270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi (İngilizce)
Yazarlar: İlkay Turhan,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1612
0
FAVORİ
1612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Food Based Yeast on Oxidant-Antioxidant Systems in Rats fed by High Cholesterol Diet
Yazarlar: Hasan Basri Savaş, Özlem Yüksel,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Zübeyde Öner
, Ezgi Demir Özer,
Fatih Gültekin
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Cell Membranes and Free Radical Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
0
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hatice Şanlıdere Aloğlu, İlkay Turhan,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2369
0
FAVORİ
2369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyunun Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Başak Tosun, Gamze Arslan,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1428
0
FAVORİ
1428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ve Starter Kültürlerin Kefir Üzerine Etkileri (İngilizce)
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Aynur Gül Karahan, Mehmet Lütfü Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2585
0
FAVORİ
2585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve Fonksiyonları
Yazarlar: Hatice Şanlıdere,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1871
0
FAVORİ
1871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Filmlerin Kaşar Peynirinin Kaplanmasında Kullanılma Olanakları ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Taner Sarıoğlu,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1409
0
FAVORİ
1409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Starter Kültür Kullanılarak Yapılan Tulum Peynirlerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Aynur Gül Karahan, Hatice Aloğlu
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1356
0
FAVORİ
1356
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrobiyal Transglutaminazın Özellikleri ve Gıda Sanayiinde Kullanılma Olanakları
Yazarlar:
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2004 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1199
0
FAVORİ
1199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Damlatma ve Yayma Kültürel Sayım Yöntemlerinin Kıyaslanması Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: A. Kadir Halkman,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1989 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3256
0
FAVORİ
3256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chr. Hansen Yoğurt Kültürlerinden Yararlanılarak Üretilen Set-Tipi Yoğurtların bazı Kalite Ölçütlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Metin Atamer,
Zübeyde Öner
, Adnan Çavuş
Yayın Bilgisi: 1989 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
702
0
FAVORİ
702
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ankara’da İki Ayrı Süt İşletmesine Gelen Çiğ Sütlerde Antibiyotik Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayhan Temiz,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1988 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
931
0
FAVORİ
931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Mamüllerinde Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Standartların Uygulanabilirliği
Yazarlar:
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1988 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1136
0
FAVORİ
1136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cell Membranes and Free Radical Research
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
KOLESTEROL DÜŞÜRÜCÜ ETKİLERE SAHİP LACTOBACILLUS SPP. SUŞLARININ PEYNİRDE BAŞLATICI KÜLTÜR OLARAK KULLANIMI
Yazarlar:
Beste Fırıncıoğulları
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21141
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
453
2
ATIF
0
FAVORİ
453
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zerrin Arısoy
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
626
1
ATIF
0
FAVORİ
626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Esra Uğur
,
Zübeyde Öner
,
Atilla Bektas
,
Meltem Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6265
4
ATIF
0
FAVORİ
6265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Konsantrasyonlarda Spirulina platensis Eklenmiş Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Sümeyra Aydemir
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.534480
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1791
2
ATIF
1
FAVORİ
1791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRAFİLTRASYON TEKNİĞİ İLE ÜRETİLEN BEYAZ PEYNİRLERİN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE FARKLI PIHTILAŞTIRICI ENZİMLERİN ETKİSİ
Yazarlar:
Zübeyde Öner
,
Zerrin Arısoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.565223
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2477
1
ATIF
0
FAVORİ
2477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1660
2
ATIF
0
FAVORİ
1660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1485
2
ATIF
0
FAVORİ
1485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar:
Zübeyde Öner
, Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.18007
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1135
4
ATIF
0
FAVORİ
1135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Peynir Örneklerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Başlatıcı (Starter) Kültür Özelliklerinin Biyokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufbed.25545
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3328
9
ATIF
0
FAVORİ
3328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2270
2
ATIF
1
FAVORİ
2270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat