Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Şanlıdere Aloğlu
Prof. Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
23
6
Yayın
7
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
23
TR Dizin Atıf
0000-0001-6004-0694
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
TEFF (Eragrostic tef) UNUNUN EKMEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI VE TRANSGLUTAMİNAZ ENZİMİNİN ÜRETİME ETKİSİ
Yazarlar:
Hatice Şanlıdere Aloğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.947592
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
902
0
FAVORİ
902
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.711799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
527
0
FAVORİ
527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ BEYAZ PEYNİRLERİN OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE LAKTOZ DEĞİŞİMLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Yılmaz Özcan
,
Nevzat Artık
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.735777
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1529
0
FAVORİ
1529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOCAYEMİŞ (DAĞ ÇİLEĞİ-ARBUTUS UNEDO L.) MEYVELİ DONDURMA ÜRETİMİ, FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL PARAMETRELER AÇISINDAN İRDELENMESİ
Yazarlar:
Doç.dr. Hatice Şanlidere Aloğlu
, Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2748
0
FAVORİ
2748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yazarlar:
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Harun Uran
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4040
0
FAVORİ
4040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Food Based Yeast on Oxidant-Antioxidant Systems in Rats fed by High Cholesterol Diet
Yazarlar: Hasan Basri Savaş, Özlem Yüksel,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Zübeyde Öner
, Ezgi Demir Özer,
Fatih Gültekin
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Cell Membranes and Free Radical Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
0
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cell Membranes and Free Radical Research
Food and Health
Gıda
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kurul Üyeliği
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.711799
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
527
1
ATIF
0
FAVORİ
527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOCAYEMİŞ (DAĞ ÇİLEĞİ-ARBUTUS UNEDO L.) MEYVELİ DONDURMA ÜRETİMİ, FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL PARAMETRELER AÇISINDAN İRDELENMESİ
Yazarlar:
Doç.dr. Hatice Şanlidere Aloğlu
, Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18098
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2748
8
ATIF
0
FAVORİ
2748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat