Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bayram Çetin
Doç. Dr.
KIRKLARELI UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
25
6
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
25
TR Dizin Atıf
0000-0003-1321-7746
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
KIRKLARELI UNIVERSITY
Yayınlar
ERGONOMİK RİSK ANALİZİ YÖNTEMLERİNİN İNCELENMESİ: GIDA SEKTÖRÜNE YÖNELİK BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Esra Kılıç
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1089318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
0
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.711799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
523
0
FAVORİ
523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİ İLE ÜRETİLEN BİBER TURŞUSUNUN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Recep Güneş
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19160
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
639
0
FAVORİ
639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖFTE MATRİKSİNDE İKİ FARKLI BESİN PATOJENİNE KARŞI FARKLI BAHARATLARIN ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.653102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1187
0
FAVORİ
1187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1334
0
FAVORİ
1334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı Atığının Düşük Yağlı Yağ/ Su Emülsiyonların Reolojik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Salih Karasu,
Bayram Çetin
, Ömer Said Toker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415646
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2195
0
FAVORİ
2195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Afet ve Risk Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.711799
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
523
1
ATIF
0
FAVORİ
523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1334
1
ATIF
0
FAVORİ
1334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat