Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Recep Güneş
Dr. Öğr. Üyesi
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
9
4
Yayın
0
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0002-8007-8697
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Şekerleme Teknolojisi ve Ürünleri
Fonksiyonel Gıdalar
Kurum
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
KONVEKTİF SICAK HAVA ve DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİYLE ELDE EDİLEN ARONYA MEYVE TOZLARININ KALİTE YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Recep Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23075
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
337
0
FAVORİ
337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİ İLE ÜRETİLEN BİBER TURŞUSUNUN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Recep Güneş
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19160
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
641
0
FAVORİ
641
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VURGULU ELEKTRİK ALAN TEKNİĞİNİN NATÜREL ZEYTİNYAĞININ ÜRETİM VERİMİ İLE KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Recep Güneş
, Şefik Kurultay, Ümit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18097
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1712
0
FAVORİ
1712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİNDE FONKSİYONEL ÜRÜN ÜRETİMİ
Yazarlar:
Recep Güneş
, İbrahim Palabıyık, Şefik Kurultay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7937
0
FAVORİ
7937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİNDE FONKSİYONEL ÜRÜN ÜRETİMİ
Yazarlar:
Recep Güneş
, İbrahim Palabıyık, Şefik Kurultay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18088
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7937
9
ATIF
0
FAVORİ
7937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat