avatar
Harun Uran Doç. Dr. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 19
9 Yayın
16 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1848

1

1

1848

Yayınlar

Su Ürünlerinde Histamin Oluşumu ve Önemi
Yazarlar: Ecem Bayraktar, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.1384746
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 880

0

880

0

2480

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1848

1

1848

0

596

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1458

0

1458

0

1570

Probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Harun Uran , Hatice Şanlıdere Aloğlu, Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2398

0

2398

LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4391

0

4391

Yayınlar

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1848

1

1

1848

1

0

596

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1458

1

0

1458

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.