Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Harun Uran
Doç. Dr.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
19
9
Yayın
16
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0002-3161-6698
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin,
Harun Uran
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.934910
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1556
1
ATIF
1
FAVORİ
1556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Su Ürünlerinde Histamin Oluşumu ve Önemi
Yazarlar: Ecem Bayraktar,
Harun Uran
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.1384746
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
0
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of different herbs on the quality characteristics of Sucuk (Turkish dry-fermented sausage)
Yazarlar:
Harun Uran
,
Berkay Kopuk
,
Aslı Özkan
,
Öykü Özyar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2240
0
FAVORİ
2240
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin,
Harun Uran
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.934910
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1556
1
FAVORİ
1556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.711799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
524
0
FAVORİ
524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1341
0
FAVORİ
1341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızılcık İlave Edilerek Üretilmiş Salamların Çeşitli Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Harun Urun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1434
0
FAVORİ
1434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu
Yazarlar:
Harun Uran
, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2287
0
FAVORİ
2287
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi*
Yazarlar:
Filiz Yılmaz Aksu
,
Sema Sandıkçı Altunatmaz
,
Harun Uran
,
Dilek Dülger Altıner
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2724
0
FAVORİ
2724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yazarlar:
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Harun Uran
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4034
0
FAVORİ
4034
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kurul Üyeliği
Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin,
Harun Uran
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.934910
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1556
1
ATIF
1
FAVORİ
1556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktuloz İlave Edilerek Üretilen Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.711799
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
524
1
ATIF
0
FAVORİ
524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Harun Uran
,
Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1341
1
ATIF
0
FAVORİ
1341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat