avatar
Harun Uran Doç. Dr. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 19
9 Yayın
16 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1556

1

1

1556

Yayınlar

Su Ürünlerinde Histamin Oluşumu ve Önemi
Yazarlar: Ecem Bayraktar, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.1384746
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 495

0

495

0

2240

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1556

1

1556

0

524

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1341

0

1341

0

1434

Probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Harun Uran , Hatice Şanlıdere Aloğlu, Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2287

0

2287

LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4034

0

4034

Yayınlar

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1556

1

1

1556

1

0

524

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1341

1

0

1341

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.