Journal Boards

Editor-in-Chief

Prof. Dr. Oğuz GÜRSOY Burdur Mehmet Akıf Ersoy Unıversıty, Faculty of Engıneerıng and Archıtecture, Department of Food Engıneerıng Türkiye

Associate Editors

Prof. Dr. Yusuf YILMAZ BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye

Technical Editor

Asst. Prof. Dr. Hande Özge GÜLER DAL BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye

International Editorial Board

Prof. Dr. Filiz İÇİER Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye
Prof. Dr. Piotr KOCZOń Warsaw University of Life Sciences, Faculty of Food Sciences, Department of Chemistry Poland
Prof. Dr. Mervat FODA National Research Center Egypt
Prof. Dr. Hasmadi MAMAT Universiti Malaysia Sabah, Faculty of Food Science and Nutrition Malaysia
Assoc. Prof. Dr. Mustafa Zafer ÖZEL University of Hertfordshire United Kingdom
Prof. Dr. Ömer ŞİMŞEK Yıldız Teknik University, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Department of Food Engineering Türkiye
Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜKÇETİN Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering Türkiye
Last Update Time: 1/19/25, 8:47:07 PM

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).