Ahsen Rayman Ergün profil resmi
Ahsen Rayman Ergün EGE UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 28
8 Yayın
9 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
28 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Yayınlar

0

69

0

667

0

452

0

1842

0

2021

Kiraz Domateslerde Donma Hızınn Kaliteye Etkisi
DOI: 10.29133/yyutbd.670610
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1934

0

1934

Dondurma İşleminde Bazı Ön Uygulamaların Çilek ve Mandalinanin Kalite Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar: Taner Baysal, Ahsen Rayman Ergün , Berrin Akgün, Gözde Karcı, Nazmiye Kaplan
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1823

0

1823

Yayınlar

ULTRASONİK VE ELEKTRİKSEL ÖN İŞLEMLERİN KİVİ DİLİMLERİNİN KURUMA VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21025
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 452

2

0

452

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.