Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hamza Bozkır
Doç. Dr.
Sakarya Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi, Pamukova Meslek YüksekOkulu, Gıda İşleme Bölümü
Yayın
4
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
3
4
Yayın
8
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Sakarya Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi, Pamukova Meslek YüksekOkulu, Gıda İşleme Bölümü
Yayınlar
ULTRASONİK VE ELEKTRİKSEL ÖN İŞLEMLERİN KİVİ DİLİMLERİNİN KURUMA VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Bozkır
,
Ahsen Rayman Ergün
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tuzlarla Kurutulmuş Domatesin Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Ahsen Rayman Ergün
,
Hamza Bozkır
,
Büşra Nur Saygıner
,
Taner Baysal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.798263
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2016
0
FAVORİ
2016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKRODALGA VE TERMOSONİKASYON HAŞLAMA YÖNTEMLERİ İLE PATATESİN HAŞLANMASI VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hamza Bozkır
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20065
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1784
0
FAVORİ
1784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI BİBER PÜRESİNİN VERİM VE KALİTESİNE MİKRODALGA ISITMANIN ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Bozkır
, Ahsen Rayman Ergün, Özge Taştan, Taner Baysal
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1587
0
FAVORİ
1587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Hakemlik
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Pure and Applied Sciences
Journal of Agricultural Biotechnology
Journal of Science and Technology of Dumlupınar University
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
ULTRASONİK VE ELEKTRİKSEL ÖN İŞLEMLERİN KİVİ DİLİMLERİNİN KURUMA VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Bozkır
,
Ahsen Rayman Ergün
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21025
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
2
ATIF
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKRODALGA VE TERMOSONİKASYON HAŞLAMA YÖNTEMLERİ İLE PATATESİN HAŞLANMASI VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hamza Bozkır
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20065
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1784
1
ATIF
0
FAVORİ
1784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat