Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Kemali Özuğur
Öğretim Görevlisi
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
3
Hakemlik
2
3
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Hayvansal Üretim
Büyükbaş Hayvan Yetiştirme ve Islahı
Hayvan Besleme
Kanatlı Hayvan Yetiştirme ve Islahı
Küçükbaş Hayvan Yetiştirme ve Islahı
Kurum
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
ÖĞRENCILERIN BALIK ETI TÜKETIM DÜZEYLERI VE TÜKETIM ALIŞKANLIKLARININ BELiRLENMESiNDE ÇiNE MYO ÖRNEĞi
Yazarlar:
Ali Kemali Özuğur
,
Hafize Ayla Sarı
,
Özdal Gökdal
,
Okan Atay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
0
ATIF
1
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUMURTA TÜKETIM DÜZEYLERI VE TÜKETIM ALIŞKANLIKLARININ BELIRLENMESIN DE ÇİNE MYO ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ali Kemali Özuğur
,
Özdal Gökdal
,
Hafize Ayla Sarı
,
Okan Atay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
559
0
ATIF
1
FAVORİ
559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÖĞRENCILERIN BALIK ETI TÜKETIM DÜZEYLERI VE TÜKETIM ALIŞKANLIKLARININ BELiRLENMESiNDE ÇiNE MYO ÖRNEĞi
Yazarlar:
Ali Kemali Özuğur
,
Hafize Ayla Sarı
,
Özdal Gökdal
,
Okan Atay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
1
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUMURTA TÜKETIM DÜZEYLERI VE TÜKETIM ALIŞKANLIKLARININ BELIRLENMESIN DE ÇİNE MYO ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ali Kemali Özuğur
,
Özdal Gökdal
,
Hafize Ayla Sarı
,
Okan Atay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
559
1
FAVORİ
559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sektöründe İşverenlerin Teknikerlerden Beklentileri
Yazarlar:
H. Ayla Sarı
,
Ali Kemali Özuğur
,
Özdal Gökdal
,
Okan Atay
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2265
0
FAVORİ
2265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat