Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Şevki Akay
Öğretim Görevlisi
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-1274-2744
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tarımsal Pazarlama
Uluslararası Pazarlama
Uluslararası Ticarette Pazarlama
Tarımsal Yönetimde Pazarlama
Tarım Ekonomisi (Diğer)
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
REKLAMLARIN MARKA BİLİNİRLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ali Şevki Akay
, Mükerrem Atalay Oral,
Metin Göksel Akpınar
,
Mevlüt Gül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
DOI: 10.20990/kilisiibfakademik.266034
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4771
2
ATIF
1
FAVORİ
4771
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU TÜKETİMİNDE SAĞLIK BİLİNCİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Mükerrem Atalay Oral
,
Ali Şevki Akay
,
M. Göksel Akpınar
,
Mevlüt Gül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
İstanbul Aydın Üniversitesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1792
0
ATIF
1
FAVORİ
1792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Perception of Food Safety in Fish Consumption: The Case of Antalya Province
Yazarlar:
Serpil Yılmaz
,
Celile Dölekoğlu
,
İbrahim Yılmaz
,
Erkan Gümüş
,
Ali Akay
,
Evrim Beyhan Şen Şensoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
190
0
FAVORİ
190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
REKLAMLARIN MARKA BİLİNİRLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ali Şevki Akay
, Mükerrem Atalay Oral,
Metin Göksel Akpınar
,
Mevlüt Gül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
DOI: 10.20990/kilisiibfakademik.266034
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4771
1
FAVORİ
4771
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU TÜKETİMİNDE SAĞLIK BİLİNCİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Mükerrem Atalay Oral
,
Ali Şevki Akay
,
M. Göksel Akpınar
,
Mevlüt Gül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
İstanbul Aydın Üniversitesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1792
1
FAVORİ
1792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
İstanbul Aydın Üniversitesi Dergisi
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
REKLAMLARIN MARKA BİLİNİRLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: MEYVE SUYU ÜRÜNLERİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ali Şevki Akay
, Mükerrem Atalay Oral,
Metin Göksel Akpınar
,
Mevlüt Gül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
DOI: 10.20990/kilisiibfakademik.266034
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4771
2
ATIF
1
FAVORİ
4771
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat