Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Erkan Gümüş
Prof. Dr.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
37
7
Yayın
9
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
37
TR Dizin Atıf
0000-0002-2679-8642
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvan Diyeti ve Beslenme
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Balık Yetiştiriciliği
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Perception of Food Safety in Fish Consumption: The Case of Antalya Province
Yazarlar:
Serpil Yılmaz
,
Celile Dölekoğlu
,
İbrahim Yılmaz
,
Erkan Gümüş
,
Ali Akay
,
Evrim Beyhan Şen Şensoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
0
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Görüntü analizi ile bütün ve doldurulmuş sazanların ağırlık ve renk değerlendirmesi
Yazarlar:
Bahar Gümüş
,
Erkan Gümüş
,
Murat Ömer Balaban
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.06
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
971
0
FAVORİ
971
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
Yazarlar:
Bahar Gümüş
,
Erkan Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647727
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
0
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökkuşağı Alabalığında Karşılaşılan Bazı Bakteriyel Hastalık Etkenlerinin Hızlı Teşhisi
Yazarlar:
İfakat Tulay Çağatay
,
Erkan Gümüş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: 10.31797/vetbio.425026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
0
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yazarlar:
Bahar Gümüş
,
Mustafa Ünlüsayın
,
Erkan Gümüş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3333
0
FAVORİ
3333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları
Yazarlar:
Serpil Yılmaz
,
Erkan Gümüş
,
Nilda Ersoy
,
Baki Aydın
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.290977
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2114
0
FAVORİ
2114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık yemlerinde alternatif hammadde kaynağı: Kurutulmuş damıtma kalıntıları ve çözünür maddeleri (DDGS)
Yazarlar:
Baki Aydın
,
Erkan Gümüş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.280746
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2541
0
FAVORİ
2541
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Su Ürünleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Editörlük
Acta Aquatica Turcica
Alan Editörü
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
Yazarlar:
Bahar Gümüş
,
Erkan Gümüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647727
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1755
2
ATIF
0
FAVORİ
1755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yazarlar:
Bahar Gümüş
,
Mustafa Ünlüsayın
,
Erkan Gümüş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3333
1
ATIF
0
FAVORİ
3333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları
Yazarlar:
Serpil Yılmaz
,
Erkan Gümüş
,
Nilda Ersoy
,
Baki Aydın
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.290977
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2114
1
ATIF
0
FAVORİ
2114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık yemlerinde alternatif hammadde kaynağı: Kurutulmuş damıtma kalıntıları ve çözünür maddeleri (DDGS)
Yazarlar:
Baki Aydın
,
Erkan Gümüş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.280746
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2541
1
ATIF
0
FAVORİ
2541
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat