avatar
Mustafa Ünlüsayın Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 3
4 Yayın
10 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3368

0

3368

Tüketilebilir iki makroalg ekstraktının antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar: Bahar Gümüş, Mustafa Ünlüsayın
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.4.13
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4026

0

4026

FISH OILS AND HUMAN HEALTH
Yazarlar: Eda Özer Andız, Mustafa Ünlüsayın
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2016

0

2016

BARBUN BALIĞI (Mullus barbatus)'NIN SICAK DUMANLAMA SONRASI BESİN BİLEŞENLERİNDEKİ DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Bahar Gümüş, Ramazan İkiz, Mustafa Ünlüsayın
Yayın Bilgisi: 2011 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1943

0

1943

Yayınlar

Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3368

1

0

3368

Tüketilebilir iki makroalg ekstraktının antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar: Bahar Gümüş, Mustafa Ünlüsayın
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.4.13
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4026

2

0

4026

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.