Ali Soyuçok profil resmi
Ali Soyuçok Dr. Öğr. Üyesi MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 9
8 Yayın
3 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 449

0

1

449

Yayınlar

0

1

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 449

1

449

0

718

0

1138

0

1063

0

2629

0

2886

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8865

0

8865

Yayınlar

2

0

1063

2

0

2629

2

0

2886

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8865

3

0

8865

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.