Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Sabri Ünsal
Dr. Öğr. Üyesi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
20
6
Yayın
17
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
0000-0002-8012-3208
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Kurum
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Kuzey Irak (Erbil) Bölgesinde İthal ve Yerli Kırmızı Etlerde Ağır Metal Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Ramadhan Ali
,
İbrahim Hayoğlu
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1517113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
90
0
FAVORİ
90
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arpa Unu İlavesinin Açık Ekmeğin Bazı Kimyasal ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ali Elçi
,
Ahmet Sabri Ünsal
,
Nefise Eren Ünsal
,
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1207303
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
0
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erbil bölgesinde geleneksel yöntemlerle siyah kuru üzümden üretilen meyve sularının bazı özellikleri ve depolama süresince meydana gelen değişimler
Yazarlar:
Soz Dildar Majeed
,
İbrahim Hayoğlu
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1323474
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlendirilmiş Buğday Unundan Yapılan Tırnaklı (Düz Ekmek) ve Tava Ekmek Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ahmet Sabri Ünsal
,
Ayhan Atlı
,
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.687817
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3119
0
FAVORİ
3119
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konserve İşleminin Marathon ve Sultan Çeşidi Brokolilerin Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
Ahmet Sabri Ünsal
,
Gülseren Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.405863
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
885
0
FAVORİ
885
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Uygulamaların Geleneksel Şanlıurfa Külünçesinin Duyusal Kalite Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
Ahmet Ünsal
, Nefise Ünsal, Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
897
0
FAVORİ
897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Erbil bölgesinde geleneksel yöntemlerle siyah kuru üzümden üretilen meyve sularının bazı özellikleri ve depolama süresince meydana gelen değişimler
Yazarlar:
Soz Dildar Majeed
,
İbrahim Hayoğlu
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1323474
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
1
ATIF
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlendirilmiş Buğday Unundan Yapılan Tırnaklı (Düz Ekmek) ve Tava Ekmek Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ahmet Sabri Ünsal
,
Ayhan Atlı
,
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.687817
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3119
1
ATIF
0
FAVORİ
3119
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat