Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Hayoğlu
Prof. Dr.
Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
17
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
6
17
Yayın
15
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-6358-8302
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Yazarlar: Nurcan Doğan,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
26433
0
ATIF
1
FAVORİ
26433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel Proteinler ve Et Alternatifi Olarak Kullanımı
Yazarlar:
Basak Esmer
,
Fatma Hepsağ
,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1398301
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
223
0
ATIF
1
FAVORİ
223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kuzey Irak (Erbil) Bölgesinde İthal ve Yerli Kırmızı Etlerde Ağır Metal Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Ramadhan Ali
,
İbrahim Hayoğlu
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1517113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
90
0
FAVORİ
90
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel Proteinler ve Et Alternatifi Olarak Kullanımı
Yazarlar:
Basak Esmer
,
Fatma Hepsağ
,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1398301
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
223
1
FAVORİ
223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erbil bölgesinde geleneksel yöntemlerle siyah kuru üzümden üretilen meyve sularının bazı özellikleri ve depolama süresince meydana gelen değişimler
Yazarlar:
Soz Dildar Majeed
,
İbrahim Hayoğlu
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1323474
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
435
0
FAVORİ
435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antepfıstığında Hasat Sonrası Erken Hasat (Boz Fıstık) ve Normal Hasat (Ben Fıstık) Meyvelerin Kurutma İşlemlerinin İncelenmesi ve Depolama Esnasında Serbest Yağ Asitliği ve Peroksit Değerinin Değişimi
Yazarlar:
Seyfettin Polat
,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1214758
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
437
0
FAVORİ
437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesi’nde Satışa Sunulan Kırmızı Pul Biber ve Kuru İncirler’de Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1,B2,G1,G2) İçeriğinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografi Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Hepsağ
,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1050544
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
533
0
FAVORİ
533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütlü Çikolatalarda Kurşun ve Kadmiyum Elementlerinin ICP-OES ile Tespiti ve Metod Validasyon Çalışması
Yazarlar:
Fatma Hepsağ
,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1040272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
404
0
FAVORİ
404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyan (Glycyrrhiza glabra): Çabuk çözünür mikrokapsül üretimi
Yazarlar:
Bülent Başyiğit
,
İbrahim Hayoğlu
,
Gülbahar Akyar
, Sara Bulut,
Ömer Faruk Gamlı
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.771780
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1164
0
FAVORİ
1164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni bir izotonik içecek olarak; nar, kızılcık ve karadut suları ile zenginleştirilmiş elma suyu üretim olanakları
Yazarlar:
İbrahim Hayoğlu
,
Öznur Toğrul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.622179
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1746
0
FAVORİ
1746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akdeniz Bölgesinde Satışı Yapılan Bazı Reçellerin HMF Miktarlarının HPLC ile Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatma Hepsağ
,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2461
0
FAVORİ
2461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TANE NAR İLAVELİ LOKUM ÜRETİMİ VE VAKUM AMBALAJLAMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Bülent Başyiğit
,
İbrahim Hayoğlu
, Aylin Dirik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2260
0
FAVORİ
2260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Yazarlar: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1611
0
FAVORİ
1611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Yazarlar: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9093
0
FAVORİ
9093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2873
0
FAVORİ
2873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pleurotus ostreatus’tan Mantar Tozu Üretiminde Kurutma İşleminin Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar:
Nurcan Doğan
,
Cemhan Doğan
, Sezen Bilgin,
İbrahim Hayoğlu
, Ömer Dağıstanlı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2349
0
FAVORİ
2349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sıcaklık ve Süre Uygulamalarının Pleurotus ostreatus (İstiridye Mantarı)'un Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Nurcan Doğan
, Cemhan Doğan,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4063
0
FAVORİ
4063
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MENENGİCİN ŞEKERLEME ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI
Yazarlar:
İbrahim Hayoğlu
, Gülşah İzol
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2058
0
FAVORİ
2058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Yazarlar: Nurcan Doğan,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
26433
1
FAVORİ
26433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mantar Dergisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Erbil bölgesinde geleneksel yöntemlerle siyah kuru üzümden üretilen meyve sularının bazı özellikleri ve depolama süresince meydana gelen değişimler
Yazarlar:
Soz Dildar Majeed
,
İbrahim Hayoğlu
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1323474
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
435
1
ATIF
0
FAVORİ
435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesi’nde Satışa Sunulan Kırmızı Pul Biber ve Kuru İncirler’de Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1,B2,G1,G2) İçeriğinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografi Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Hepsağ
,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1050544
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
533
2
ATIF
0
FAVORİ
533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni bir izotonik içecek olarak; nar, kızılcık ve karadut suları ile zenginleştirilmiş elma suyu üretim olanakları
Yazarlar:
İbrahim Hayoğlu
,
Öznur Toğrul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.622179
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1746
4
ATIF
0
FAVORİ
1746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Yazarlar: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1611
3
ATIF
0
FAVORİ
1611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Yazarlar: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9093
4
ATIF
0
FAVORİ
9093
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı,
İbrahim Hayoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2873
4
ATIF
0
FAVORİ
2873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat