Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayse Kahveci Erdogan
Yüksek Lisans
ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Popüler Yayınları
Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yazarlar:
Ayse Kahveci Erdogan
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
0
ATIF
8
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yazarlar:
Ayse Kahveci Erdogan
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
8
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat