Ayşe Gürsoy profil resmi
Ayşe Gürsoy Prof. Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 11
7 Yayın
6 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 8 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1083

0

8

1083

Yayınlar

Kefir ile zenginleştirilmiş fonksiyonel dondurmanın fiziksel özellikleri ve bakteri içerikleri
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Bülent Baş , Rabia Albayrak Delialioğlu, Ayşe Gürsoy
DOI: 10.33988/auvfd.1008552
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1846

0

1846

0

1692

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 757

0

757

Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ 8 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1083

8

1083

0

1049

0

1730

Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4377

0

4377

Yayınlar

Kefir ile zenginleştirilmiş fonksiyonel dondurmanın fiziksel özellikleri ve bakteri içerikleri
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Bülent Baş , Rabia Albayrak Delialioğlu, Ayşe Gürsoy
DOI: 10.33988/auvfd.1008552
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1846

1

0

1846

1

0

1049

1

0

1730

Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4377

8

0

4377

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.