Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Gürsoy
Prof. Dr.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
7
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
11
7
Yayın
6
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yazarlar:
Ayse Kahveci Erdogan
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1083
0
ATIF
8
FAVORİ
1083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kefir ile zenginleştirilmiş fonksiyonel dondurmanın fiziksel özellikleri ve bakteri içerikleri
Yazarlar: Nazlı Türkmen,
Bülent Baş
, Rabia Albayrak Delialioğlu,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.1008552
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1846
0
FAVORİ
1846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lizozim Enzim Preparatlarının Antibakteriyal ve Antifungal Özellikleri
Yazarlar:
Handan Erkan Şahin
,
Adem Yavaş
,
Filiz Yıldız-akgül
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1150475
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1692
0
FAVORİ
1692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur,
Nazlı Kanca
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
757
0
FAVORİ
757
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yazarlar:
Ayse Kahveci Erdogan
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1083
8
FAVORİ
1083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Application of Bacteriocin-Like Inhibitory Substances (BLIS)-Producing Probiotic Strain of Lactobacillus plantarum in Control of Staphylococcus aureus in White-Brined Cheese Production
Yazarlar:
Birce Taban
, Meltem Colaklar,
Sait Aykut Aytac
, Hamdi Barbaros Özer,
Ayse Gursoy
, Nefise Akcelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.423833
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1049
0
FAVORİ
1049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütü Somatik Hücre Sayısının Vanilyalı Dondurmanın Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar: Nazlı Türkmen,
Halit Kanca
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.360130
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1730
0
FAVORİ
1730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4377
0
FAVORİ
4377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Akademik Gıda
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Kefir ile zenginleştirilmiş fonksiyonel dondurmanın fiziksel özellikleri ve bakteri içerikleri
Yazarlar: Nazlı Türkmen,
Bülent Baş
, Rabia Albayrak Delialioğlu,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.1008552
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1846
1
ATIF
0
FAVORİ
1846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Application of Bacteriocin-Like Inhibitory Substances (BLIS)-Producing Probiotic Strain of Lactobacillus plantarum in Control of Staphylococcus aureus in White-Brined Cheese Production
Yazarlar:
Birce Taban
, Meltem Colaklar,
Sait Aykut Aytac
, Hamdi Barbaros Özer,
Ayse Gursoy
, Nefise Akcelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.423833
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1049
1
ATIF
0
FAVORİ
1049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütü Somatik Hücre Sayısının Vanilyalı Dondurmanın Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar: Nazlı Türkmen,
Halit Kanca
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.360130
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1730
1
ATIF
0
FAVORİ
1730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4377
8
ATIF
0
FAVORİ
4377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat