avatar
Nazlı Kanca Dr. Ankara Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 1
4 Yayın
7 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Ankara Üniversitesi

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 489

0

1

489

Yayınlar

YOĞURT SUYU KULLANIMININ YAĞSIZ AYRANIN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24097
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 125

0

125

0

248

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 489

1

489

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 835

0

835

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 835

1

0

835

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.