avatar
Nazlı Kanca Dr. Ankara Üniversitesi
Yayın 3 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 1
3 Yayın
7 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Ankara Üniversitesi

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 446

0

1

446

Yayınlar

Avokado (Persea americana Mill.) Püresi İlavesiyle Üretilen Yağ İçeriği Azaltılmış Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hülya Nur Doğancı, Naim Alper Kırmızı, Ali Köksal, Nazlı Kanca
DOI: 10.30910/turkjans.1471950
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 90

0

90

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 446

1

446

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 769

0

769

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 769

1

0

769

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.