Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nazlı Kanca
Dr.
Ankara Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-4219-8903
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
Ankara Üniversitesi
Popüler Yayınları
FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Nazlı Kanca
,
Canan Altınay
,
Rabia Albayrak Delialioğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
ATIF
1
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Avokado (Persea americana Mill.) Püresi İlavesiyle Üretilen Yağ İçeriği Azaltılmış Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hülya Nur Doğancı, Naim Alper Kırmızı, Ali Köksal,
Nazlı Kanca
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.1471950
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
90
0
FAVORİ
90
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Nazlı Kanca
,
Canan Altınay
,
Rabia Albayrak Delialioğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
1
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur,
Nazlı Kanca
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
769
0
FAVORİ
769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur,
Nazlı Kanca
,
Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
769
1
ATIF
0
FAVORİ
769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat