Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burhan Arslan
Prof. Dr.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
6
10
Yayın
17
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-9728-4059
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Endüstri Bitkileri
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yağ Bitkileri
Lif Bitkileri
Nişasta ve Şeker Bitkileri
Enerji Bitkileri
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Salisilik asit uygulamasının aspir (Carthamus tinctorius L.) çeşitlerinin verim ve bazı kalite özelliklerine etkisinin araştırılması
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.476336
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1800
4
ATIF
2
FAVORİ
1800
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melezleme ile Geliştirilmiş Bazı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Genotiplerinin Tarımsal ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burhan Arslan
,
Emrullah Culpan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.703793
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1068
4
ATIF
2
FAVORİ
1068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
F2 Kademesindeki Oleik ve Yarı Oleik Aspir Genotiplerinin (Carthamus tinctorius L.) Bazı Morfolojik ve Teknolojik Karakterlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.939103
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
713
2
ATIF
2
FAVORİ
713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yüksekliklerden Toplanan Pembe Ladenin (Cistus creticus L.) Uçucu Yağ Oranı ve Kimyasal Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burhan Arslan
,
Emrullah Culpan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.957661
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
0
ATIF
2
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HETEROSIS AND COMBINING ABILITY VIA LINE × TESTER ANALYSIS FOR QUALITY AND SOME AGRONOMIC CHARACTERS IN SAFFLOWER
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1083872
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
376
3
ATIF
2
FAVORİ
376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Yüksekliklerden Toplanan Pembe Ladenin (Cistus creticus L.) Uçucu Yağ Oranı ve Kimyasal Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burhan Arslan
,
Emrullah Culpan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.957661
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
2
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HETEROSIS AND COMBINING ABILITY VIA LINE × TESTER ANALYSIS FOR QUALITY AND SOME AGRONOMIC CHARACTERS IN SAFFLOWER
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1083872
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
376
2
FAVORİ
376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
F2 Kademesindeki Oleik ve Yarı Oleik Aspir Genotiplerinin (Carthamus tinctorius L.) Bazı Morfolojik ve Teknolojik Karakterlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.939103
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
713
2
FAVORİ
713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melezleme ile Geliştirilmiş Bazı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Genotiplerinin Tarımsal ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burhan Arslan
,
Emrullah Culpan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.703793
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1068
2
FAVORİ
1068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Salisilik asit uygulamasının aspir (Carthamus tinctorius L.) çeşitlerinin verim ve bazı kalite özelliklerine etkisinin araştırılması
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.476336
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1800
2
FAVORİ
1800
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOYA FASÜLYESİNDE ( Glycine max L.) BAZI VERİM VE KAIJTE ÖZELLİKLERİNİN KORELASYON VE PATH ANALİZİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Burhan Arslan
, Erol Günel, Bunyamin Yıldırım, Ali İlbaş, Nuri Yılmaz, Özbay Dede
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
882
0
FAVORİ
882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİ SIKLIĞININ BAZI PATATES (Solanum tuberosum L.) ÇEŞİTLERİNİN VERİMİ VE ÖNEMLİ ÖZELLERİNE ETKİLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Burhan Arslan
, Kudret Kevseroğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
615
0
FAVORİ
615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI AZOTLU GÜBRE SEVİYELERİ İLE ŞEKER PANCARININ VERİMİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN iNCELENMESİ, DOĞALnVE EKONOMİK OPTİMUM AZOT SEVİYESİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Ali İlbaş, Erol Günel, Bünyamin Yıldırım,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1273
0
FAVORİ
1273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağlık Ayçiçeği (Helianthus annuus L.) Çeşitlerinde Farklı Ekim Zamanı ve Bitki Sıklıklarının Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Zehra Ekin
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2008 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
478
0
FAVORİ
478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mercimek L.culinaris Medik. 'de İlk Gelişme Döneminde Kök ve Topraküstü Organlarının Durumu
Yazarlar: Vahdettin Çiftçi,
Burhan Arslan
, Murat Erman
Yayın Bilgisi: 1997 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000000323
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
274
0
FAVORİ
274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal Of Field Crops
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Editör
Kurul Üyeliği
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
HETEROSIS AND COMBINING ABILITY VIA LINE × TESTER ANALYSIS FOR QUALITY AND SOME AGRONOMIC CHARACTERS IN SAFFLOWER
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1083872
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
376
3
ATIF
2
FAVORİ
376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
F2 Kademesindeki Oleik ve Yarı Oleik Aspir Genotiplerinin (Carthamus tinctorius L.) Bazı Morfolojik ve Teknolojik Karakterlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.939103
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
713
2
ATIF
2
FAVORİ
713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melezleme ile Geliştirilmiş Bazı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Genotiplerinin Tarımsal ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burhan Arslan
,
Emrullah Culpan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.703793
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1068
4
ATIF
2
FAVORİ
1068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Salisilik asit uygulamasının aspir (Carthamus tinctorius L.) çeşitlerinin verim ve bazı kalite özelliklerine etkisinin araştırılması
Yazarlar:
Emrullah Culpan
,
Burhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.476336
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1800
4
ATIF
2
FAVORİ
1800
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat