Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Berkay Seçuk
Öğretim Görevlisi
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
14
4
Yayın
1
Hakemlik
14
TR Dizin Atıf
0000-0002-5563-0881
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Gastronomi
Gıda Bilimleri
Kurum
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Popüler Yayınları
5 YILDIZLI ŞEHİR OTELLERİNDE ÇALIŞAN AŞÇILARIN KARADENİZ MUTFAĞI ÜZERİNE BİLGİLERİ VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ; BURSA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31765/karen.733483
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
819
0
ATIF
2
FAVORİ
819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paleo Diyetinin İşletmelerde Uygulanması, Bir Otel İşletmesinin Pastane Mutfağı Örneği
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.632610
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2345
0
ATIF
1
FAVORİ
2345
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM MÜFREDATLARININ GASTRONOMİ VE TURİZM İLİŞKİSİ BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Ümit Sormaz
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.46236/jovosst.1150175
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
398
0
ATIF
1
FAVORİ
398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Food Waste Management in Hospitality Operations: A Study of 4- and 5-Star Hotels in Konya Province
Yazarlar:
Dilek Öztürk
,
Yılmaz Seçim
,
Berkay Seçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2023.9.1.1254147
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
978
0
FAVORİ
978
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM MÜFREDATLARININ GASTRONOMİ VE TURİZM İLİŞKİSİ BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Ümit Sormaz
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.46236/jovosst.1150175
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
398
1
FAVORİ
398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5 YILDIZLI ŞEHİR OTELLERİNDE ÇALIŞAN AŞÇILARIN KARADENİZ MUTFAĞI ÜZERİNE BİLGİLERİ VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ; BURSA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31765/karen.733483
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
819
2
FAVORİ
819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paleo Diyetinin İşletmelerde Uygulanması, Bir Otel İşletmesinin Pastane Mutfağı Örneği
Yazarlar:
Berkay Seçuk
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.632610
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2345
1
FAVORİ
2345
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Tourismology
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Sağlık ve Sosyal Refah Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat