Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burhan Sevim
Prof. Dr.
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
15
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
73
15
Yayın
11
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
73
TR Dizin Atıf
0000-0002-3326-9642
57188837139
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizmde Çevre Yönetimi
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Turist Deneyiminin Davranışsal Niyete Etkisi: Horma Kanyonu Örneği
Yazarlar:
Selda Yordam
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18074/ckuiibfd.1385875
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
125
0
ATIF
2
FAVORİ
125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Yöre Mutfağını Tanıma Düzeylerinin Belirlenmesi: Kastamonu Çorbaları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Serkan Çalışkan
,
Aslı Eren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1396335
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
344
2
ATIF
2
FAVORİ
344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Engellilere Yönelik Dijital Turizm Uygulamaları
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Ceyda Sevcan Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
0
ATIF
2
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yükseköğretim Kurumlarının Gıda İle İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1229220
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
641
0
ATIF
2
FAVORİ
641
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termal Turizm Deneyiminin Müşteri Sadakatine Etkisinde Yaşam Kalitesi ve Müşteri Memnuniyetinin Aracı Rolü: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Osman Özdemir
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.925920
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
655
1
ATIF
1
FAVORİ
655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Orta öğretim düzeyinde mesleki turizm eğitiminin tarihsel yolculuğu
Yazarlar:
Kurtuluş Tuncer
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1456654
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
74
0
FAVORİ
74
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Deneyiminin Davranışsal Niyete Etkisi: Horma Kanyonu Örneği
Yazarlar:
Selda Yordam
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18074/ckuiibfd.1385875
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
125
2
FAVORİ
125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Health Tourism Training: A Study on Secondary Education
Yazarlar:
Serkan Çalışkan
,
Burhan Sevim
,
Kurtuluş Tuncer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Health Management and Tourism
DOI: 10.31201/ijhmt.1530586
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
101
1
FAVORİ
101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Engellilere Yönelik Dijital Turizm Uygulamaları
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Ceyda Sevcan Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
2
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Yöre Mutfağını Tanıma Düzeylerinin Belirlenmesi: Kastamonu Çorbaları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Serkan Çalışkan
,
Aslı Eren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1396335
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
344
2
FAVORİ
344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yükseköğretim Kurumlarının Gıda İle İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1229220
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
641
2
FAVORİ
641
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğa Turizminde Artırılmış Gerçeklik Teknolojileri Kullanıma İlişkin Turist Rehberlerinin Görüşlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Gürkan Çalışkan
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1081685
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
701
1
FAVORİ
701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termal Turizm Deneyiminin Müşteri Sadakatine Etkisinde Yaşam Kalitesi ve Müşteri Memnuniyetinin Aracı Rolü: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Osman Özdemir
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.925920
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
655
1
FAVORİ
655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmelerinde Mesleki Eğitim Uygulamaları
Yazarlar:
Hüseyin Pamukçu
,
Kurtuluş Tuncer
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.885784
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1313
1
FAVORİ
1313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Serbest Bölgelerde Uygulanan Teşviklerin Değerlendirilmesi: Kayseri Örneği
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
İrem Binici
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47129/bartiniibf.789981
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1791
0
FAVORİ
1791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ EĞİTİMİNDE GEÇ Mİ KALINDI ACELE Mİ EDİLİYOR?
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Onur Görkem
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.258830
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2940
1
FAVORİ
2940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Economical Indicators Contribution of Tourism Industry to the Economy of the South Kazakhstan Region
Yazarlar: Almas Kuralbayev,
Burhan Sevim
, Aktolkin Abubakırova
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Kültürel ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
764
1
FAVORİ
764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Aşçılık Programlarında Gıda Güvenliği Donanım Altyapısının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Burhan Sevim
, Onur Görkem
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1756
0
FAVORİ
1756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinin Tutundurma Karması Profilleri: Kayseri’de Bir Uygulama
Yazarlar: Erşan Yıldız,
Burhan Sevim
, Birol Akgül
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1676
1
FAVORİ
1676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İklim Değ,işikliğinin Turizme Etkileri: Konaklama İşletmelerinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Burhan Sevim
, Kurban Ünlüönen
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11974
0
FAVORİ
11974
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
International Journal of Health Management and Tourism
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi
Uluslararası Kültürel ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Kurul Üyeliği
Türk Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Çevre Şehir ve İklim Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Modular Journal
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Social Scientific Centered Issues
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Üniversite Öğrencilerinin Yöre Mutfağını Tanıma Düzeylerinin Belirlenmesi: Kastamonu Çorbaları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Serkan Çalışkan
,
Aslı Eren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1396335
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
344
2
ATIF
2
FAVORİ
344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termal Turizm Deneyiminin Müşteri Sadakatine Etkisinde Yaşam Kalitesi ve Müşteri Memnuniyetinin Aracı Rolü: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Osman Özdemir
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.925920
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
655
1
ATIF
1
FAVORİ
655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmelerinde Mesleki Eğitim Uygulamaları
Yazarlar:
Hüseyin Pamukçu
,
Kurtuluş Tuncer
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.885784
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1313
1
ATIF
1
FAVORİ
1313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ EĞİTİMİNDE GEÇ Mİ KALINDI ACELE Mİ EDİLİYOR?
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Onur Görkem
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.258830
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2940
1
ATIF
1
FAVORİ
2940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat