Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serkan Çalışkan
Dr.
Kastamonu Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
4
5
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-4996-8640
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Kurum
Kastamonu Üniversitesi
Popüler Yayınları
Üniversite Öğrencilerinin Yöre Mutfağını Tanıma Düzeylerinin Belirlenmesi: Kastamonu Çorbaları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Serkan Çalışkan
,
Aslı Eren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1396335
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
ATIF
2
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Eğitiminde Güncel Gelişmeler: Ustalık Telafi Programı
Yazarlar:
Serkan Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1327394
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
640
0
ATIF
1
FAVORİ
640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chef&B Kimdir? Gastronomide Yeni Trend Yiyecek İçecek ve Mutfak Koordinatörlüğü
Yazarlar:
Serkan Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
523
0
ATIF
1
FAVORİ
523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Freeganizmin Sürdürülebilirliğe Etkisine Dair Bir İnceleme
Yazarlar:
Birengül Şalkamoğlu
,
Serkan Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
200
0
ATIF
1
FAVORİ
200
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Freeganizmin Sürdürülebilirliğe Etkisine Dair Bir İnceleme
Yazarlar:
Birengül Şalkamoğlu
,
Serkan Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
200
1
FAVORİ
200
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Yöre Mutfağını Tanıma Düzeylerinin Belirlenmesi: Kastamonu Çorbaları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burhan Sevim
,
Serkan Çalışkan
,
Aslı Eren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1396335
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
2
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chef&B Kimdir? Gastronomide Yeni Trend Yiyecek İçecek ve Mutfak Koordinatörlüğü
Yazarlar:
Serkan Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
523
1
FAVORİ
523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Eğitiminde Güncel Gelişmeler: Ustalık Telafi Programı
Yazarlar:
Serkan Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1327394
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
640
1
FAVORİ
640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇALIŞMA YERİ TERCİHİNDE İŞLETMELERİN İŞ ETİĞİ UYGULAMALARININ ÖNEM DERECESİ: ORTAÖĞRETİM DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLER ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Eray Polat
,
Serkan Çalışkan
, Ömer L. Met
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.662427
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
531
0
FAVORİ
531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
MEYAD Akademi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
ÇALIŞMA YERİ TERCİHİNDE İŞLETMELERİN İŞ ETİĞİ UYGULAMALARININ ÖNEM DERECESİ: ORTAÖĞRETİM DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLER ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Eray Polat
,
Serkan Çalışkan
, Ömer L. Met
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.662427
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
531
2
ATIF
0
FAVORİ
531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat